Gostišče Tri Zvezde - Activites

Activites

 

aktivnostiPoleg kulinaričnih užitkov v našem gostišču, imate še obilico možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v neokrnjeni naravi Kočevske.

 

V širši okolici gostišča se razprostirajo velika gozdna področja

katerih glavna značilnost je velika zastopanost različnih rastlinskih in živalskih vrst. Zaradi svoje prostranosti Kočevski gozdovi nudijo odlično zavetje zverem in jelenjadi, zato je naše gostišče odlična izhodiščna točka za ljubitelje lovstva, pohodništva ter gobarjenja.

V neposredni bližini gostišča

se nahaja Kočevsko Rudniško jezero, ki ponuja obilico možnosti za rekreacijo, prav tako pa ne pusti ravnodušnega tudi marsikaterega ribiškega navdušenca.

Dvajset kilometrov južno od Kočevja

se razprostira Kolpska dolina z reko Kolpo. To je pravi raj za ribolov. Muharite lahko na postrv ali lipana, beličarite na mreno ali podust, v zimskih mesecih pa tudi sulčarite. Poleg ribolova reka Kolpa nudi odlične možnosti za rafting, v poletni vročini pa omogoča prijetno kopanje.

 Neokrnjena narava Kočevske

  • Delovni čas:

    Pon - čet: od 08:00 do 22:00
    Pet - prazniki: od 09:00 do 23:00
    Ned: od 09:00 do 22:00
    Sob: ZAPRTO V primeru predhodne rezervacije lokal obratuje

LoginZa pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran